Cookies Wij gebruiken cookies om de website optimaal te laten functioneren en om in te spelen op de informatiebehoefte van onze bezoekers. Door gebruik te maken van onze website stemt u in met het plaatsen van cookies. Lees meer hierover in onze privacy- en cookieverklaring.

Prokx nieuws

  • 62% werkgevers loopt risico door personeel met financiële problemen

    24-5-2017

    62% van de werkgevers heeft te maken met personeel met financiële problemen.  Een werkgever is al snel 13 duizend euro per jaar kwijt aan een werknemer met financiële problemen die voltijds werkt en een modaal salaris verdient.   Dit blijkt uit het rapport ‘Personeel met schulden’ van het Nibud dat...

    Lees meer
  • Prokx Payroll Professionals is verhuisd

    24-4-2017

      Met ingang van maandag 24 april zijn wij gevestigd aan de Hanzeweg 5 te Deventer.

    Lees meer
  • Klanten, prospects en een master chef zijn dé ingrediënten voor een succesvol klantevent

    2-3-2017

    Koken, organiseren, creatief denken, uitvoeren en genieten bleken mooie basis ingrediënten te zijn voor het succesvolle klantevent van Prokx, de specialist voor payrolling in de horeca.      Nieuwsgierig? Lees het hele artikel hier!  

    Lees meer
  • Omzet in uitzendbranche en horeca gestegen

    28-2-2017

    Uitzendbureaus, arbeidsbemiddelaars en payrollbedrijven hebben in het laatste kwartaal van vorig jaar 3,5 procent meer omgezet dan in het kwartaal ervoor. Dat is de grootste stijging van 2016, aldus het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) dinsdag. Ook is de omzet van de Nederlandse horeca in 2016 met 6,5 procent gestegen. Dat is de groots...

    Lees meer
  • De cijfers en feiten van payrolling

    6-2-2017

    Payrolling is een gespecialiseerde vorm van hr-dienstverlening, waarbij opdrachtgevers zelf verantwoordelijk zijn voor de werving en selectie, maar werknemers in dienst treden bij de payrollonderneming. Hieronder vindt u meer informatie, feiten en cijfers. Hoe is payrolling geregeld? De payrollovereenkomst valt onder de definitie van de...

    Lees meer
  • Kompaan groeit hard met ondersteuning van Prokx

    30-1-2017

    Tijdens de Horecava 2017 konden bezoekers van de Prokx-stand genieten van een speciaalbiertje van Kompaan, speciaal getapt door bierproeven.nu. De vrienden Jasper en Jeroen, eigenaren van bierbrouwerij Kompaan, vertelden in het decembernummer van Entree over hun samenwerking met Prokx Payroll Professionals.   In dit interview wordt ui...

    Lees meer
  • Prokx in Entree Magazine

    24-1-2017

    In de speciale Horecava editie van Entree legt commercieel directeur Monique Ramondt-Sanders in een interview uit waarom het voor een groeiende horeca onderneming interessant is om te gaan payrollen.   Monique gaat in op de specialisaties van Prokx binnen de horecabrance en licht toe hoe onze P&O-adviseurs de ondernemer ontzorgen.   Nieuwsgierig? Lees het hele artikel hier  

    Lees meer
  • Horeca verwacht sterke stijging omzet en winst voor 2017

    14-12-2016

    De financiële gezondheid van de horeca is duidelijk verbeterd en de meeste bedrijven in de sector gaan uit van een sterke groei in 2017. Dit blijkt uit het nieuwe SRA-rapport ‘2017 in Zicht, de verwachtingen van Nederlandse ondernemingen’. Voor 2017 verwacht de branche een omzetgroei van 7,2% en een winststijging van 7,5%. Aan d...

    Lees meer
  • Hoge Raad doet uitspraak over de ‘allocatiefunctie’. 

    18-11-2016

    Vrijdag 4 november heeft de Hoge Raad uitspraak gedaan over de veelbesproken ‘allocatiefunctie’. Deze uitspraak is van groot belang nu hiermee duidelijk wordt of payrolling kan blijven vallen onder de uitzendwetgeving en uitzend cao (ABU).   De allocatiefunctie is van oudsher het samenbrengen van vraag en aanbod om te voorzien in...

    Lees meer
  • Horecava 2017: Proef de toekomst

    13-10-2016

    De Horecava heeft komende editie als thema Proef de toekomst. Met dit nieuwe thema en het campagnebeeld laat de Horecava samen met haar exposanten zien waar het omvangrijke platform voor staat.    Technologische ontwikkelingen en trends in de horeca volgen elkaar steeds sneller op en gaan hand in hand met ambacht en duurzaamhei...

    Lees meer